Kāpēc es sasaldēju svaigus citronus. Uzskaitu 3 labus iemeslus!

Es vienmēr pērku citronus uz svara un tad tos sasaldēju. Lūk, kāpēc es to daru!

Citroni ir vitamīnu un uzturvielu avots, īpaši ziemā, kad organismam pastiprināti nepieciešams C vitamīns.

Pirmais iemesls

Svaigi citroni ātri bojājas.

Regulāri tos pirkt nav racionāli, ņemot vērā, ka pēdējā laikā cenas aug ar katru dienu.

Tāpēc es sasaldēju citronus, lai tos ilgāk varētu glabāt. Nomazgāju, sagriežu šķēlēs, izkārtoju uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru, un lieku uz vairākām stundām saldētavā.

Ziemā citronus var vienkārši iznest uz balkona vai pagalmā, ja tu dzīvo privātmājā.

Otrais iemesls

Reti kurš zina, ka, ātri sasaldējot, citronos uzturvielu līmenis palielinās.

Tādējādi saldēti citroni ir daudz veselīgāki nekā svaigi.

Trešais iemesls

Saldētus citronus ir ērti lietot pēc vajadzības. Tie ir lieliski piemēroti, lai pievienotu dažādiem ēdieniem un dzērieniem.

Tējas krūzei visbiežāk pievienoju saldētu citronu. Ar šādu tēju nevar apdedzināties, tā kļūst patīkama un atsvaidzinoša.

Lasi arī: Kotletes vairāk negatavoju. Recepte, no kuras visi ir sajūsmā: nabadzīgs ebrejs padalījās ar šo triku

Priekšrocības, kādas piemīt tējai ar saldētu citronu, ir nenoliedzamas, un tās baudīšana sagādā patiesu prieku.

Bet vai tu esi mēģinājis sasaldēt citronu un pēc tam to lietot pārtikā? Ja tev noderēja šī recepte, būsim pateicīgi, ja dalīsies sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment